WordPress 2.8 geïnstalleerd

Omdat de oude website in 2005 eens een keer gemaakt is en daarna eigenlijk nooit meer geupdate vond ik het wel eens tijd om wat nieuws erop te zetten. En wat is er dan makkelijker om WordPress te installeren en te proberen er eens in de zoveel tijd iets op te zetten. Het idee is om er bijvoorbeeld tutorials, benchmarks en handige dingetjes op te zetten wat voor mij zelf handig is maar wat misschien ook voor iemand anders heel handig kan zijn.

Zoals je kunt zien is inmiddels WordPress 2.8 geinstalleerd en heb ik de theme “Green Park 2” van de WordPress themes website gedownload en geinstalleerd, lekker makkelijk dus :). Toevallig is het nu de eerste dag van Juli, dus het begin van een nieuwe maand en een nieuwe website. En dan nu maar afwachten of ik er überhaupt nog eens naar om zal kijken :).

Daarbij is het natuurlijk altijd handig om te zien wat voor weer het gaat worden als je opstaat of van plan bent om op de motor te stappen, dus vind je aan de rechterkant de buienradar van de verwachting van de aankomende 2 uur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *